Jean-Marie

Interesul acestuia pentru Romania depaseste cu mult cadrul studiilor sale de economie : specializarea - Europa centrala si orientala. In urma unui proiect "Scout de France" din 1997 in muntii Carpati, urmat de un stagiu in cadrul Ambasadei Frantei la Bucuresti ( 2004 ) , pune la punct schita unui proiect privind traversarea pe jos a Carpatilor in timpul participarii sale la "Delta 60"- raid ciclistic de-a lungul Dunarii destinat recoltarii de fonduri pentru asociatia O.V.R. Franta -Romania, in iulie 2005. In urma ecoului acestei traversari, decide sa largeasca aceast proiect de drumetie exceptionala intr-un proiect asociativ mai larg, de dezvoltare locala.

In momentul de fata lucreaza pentru societatea "VIE", din cadrul "Gaz de France" la Viena ( Austria ), iar scurtele sale concedii le-a consacrat in intregime parcurgerii terenului de drumetie din vara trecuta. Continua sa avanseze acest proiect jongland cu timpul sau extrem de incarcat !

 

contactati Jean-Marie

©février 2007. Murielle GHESTEM-OVR
"En France, la protection d'une œuvre originale est automatiquement acquise au jour de la création. Aucune reproduction, même partielle, autres que celles prévues à l'article L 122-5 du code de la propriété intellectuelle, ne peut être faite de ce site sans l'autorisation expresse de l'auteur " I.N.P.I.