Murielle

In urma unui stagiu de 6 luni cu privire la pastoralism si la marii predatori din muntii Carpati din 2003, Murielle pica sub farmecul Romainei. Atrasa dintodeauna de marile intinderi, ( drumetii in autonomie, hivernaj in pamanturile australe si antarctice ), ea exercita meseria de inginer in Geniul Rural in cadrul Ministerului Padurilor si Apelor. Pe teren, Murielle si-a dat imediat seama de oportunitatile considerabile de dezvoltare ce le prezinta diversificarea agriculturii, valorizarea potentialului Romaniei precum si recenta integrare europeana.

Doritoare de a avea mai mult timp pentru o calatorie mai lunga, pe jos, intre doua locuri de munca, ea si-a negociat o jumatate de norma anuala in cadrul serviciului ce i-a permis realizarea acestui traseu transcarpatic.

In momentul de fata este gata de plecare pentru orizonturi situate si mai la Est, dar fericita sa constate ca Transcarpates continua gratie sustinerii acordate de O.V.R.- Franta si implicarii lui Michel, nou venit in echipa.

 

contactati Murielle

©février 2007. Murielle GHESTEM-OVR
"En France, la protection d'une œuvre originale est automatiquement acquise au jour de la création. Aucune reproduction, même partielle, autres que celles prévues à l'article L 122-5 du code de la propriété intellectuelle, ne peut être faite de ce site sans l'autorisation expresse de l'auteur " I.N.P.I.